STARTUJĄ KOLEJNE DELIKATESY PREMIUM

12.12.2014

Sieć Delikatesy Premium nie zwalnia tempa. W pierwszych dniach grudnia dwa sklepy pod tym szyldem ruszyły w Suściu i Łodzi.

Należąca do Andrzeja Kubusa placówka w Łodzi liczy około 120 mkw. powierzchni handlowej i oferuje klientom szeroki wybór produktów świeżych. To ważne, bowiem rynek łódzki jest trudny, zaś sklep położony jest na osiedlu, na którym funkcjonuje sporo konkurencyjnych placówek handlowych, w tym sieci Odido, Primus, czy Żabka. Po rebrandingu właściciel oczekuje, ze klientami jego placówki będą więc nie tylko okoliczni mieszkańcy ,ale także konsumenci z innych regionów Łodzi. Standardy, jakie zapewniła sklepowi sieć Delikatesy Premium wskazują, że są to nadzieje w pełni uzasadnione. Dobrze wyszkolona załoga, dwa stanowiska kasowe, łatwy dostęp do poszczególnych kategorii produktowych oraz bogaty wybór produktów z pewnością przyciągną tu nie tylko mieszkańców najbliższej okolicy.

Nieco mniejsze Delikatesy Premium w Suścu na Roztoczu działają w zupełnie innym otoczeniu. Mała miejscowość, jaka jest Susiec, oznacza, że tu klientami będą przede wszystkim mieszkańcy wsi. Mimo to placówka będzie musiała się zamierzyć z konkurencją Delikatesów Centrum i Lewiatana oraz paru sklepów niezrzeszonych. Jednak kilka tysięcy produktów dobrze dobranych pod lokalne potrzeby gwarantuje, że po pojawieniu się szyldu Delikatesy Premium placówka Agaty Żuk jest do tej konkurencji doskonale przygotowana. Oferta zgromadzona na 100-metrowej powierzchni sklepu, świetnie wyszkolona czteroosobowa załoga oraz podobnie jak w Łodzi dwa stanowiska kasowe stwarzają klientom warunki do dokonywania szybkich, przyjemnych i zgodnych z ich oczekiwaniami zakupów.