TRWA PROGRAM LOJALNOŚCIOWY „ŁOWCY NAGRÓD”

10.08.2016

Coraz bliżej do zakończenia programu lojalnościowego GK Specjał. Katalog "Łowcy Nagród" potrwa jeszcze do 30 września 2016 r. Na najlepszych Łowców Nagród czekają fantastyczne konferencje, atrakcyjne vouchery i bony sodexo.

Program „Łowcy nagród”  ruszył 1 maja. i dedykowany jest dla klientów detalicznych. Zgodnie z jego założeniami laureaci będą mieli niepowtarzalną okazję odwiedzenia wybranych przez siebie zakątków świata. Podobnie jak w poprzednich edycjach proponujemy różne kierunki podróży, które są zróżnicowane ze względu na wysokość wymaganych punktów. W aktualnym katalogu znajdziecie Państwo zarówno propozycje dla entuzjastów egzotycznych zakątków świata – Tajlandię, miłośników południowego klimatu – Maderę lub Gruzję oraz sympatyków europejskich stolic - Wiedeń, a także amatorów zimowych emocji – Włochy. Uczestnicy projektu będą mogli dokonać wyboru wycieczki z uwzględnieniem osiągniętej liczby punktów. Katalog „Łowcy nagród”  oferuje również vouchery na niezwykłe, a często także emocjonujące niespodzianki. Ponadto na uczestników, którzy zgromadzą daną ilość punktów czekają bony sodexo na wartościowe upominki.

Na zbieranie punktów zostaje już coraz mniej czasu. Zachęcamy do mobilizacji. Trzymamy kciuki za realizację targetów oraz gromadzenie punktów na wymarzone nagrody!