NOWY NUMER KWARTALNIKA GRUPY KAPITAŁOWEJ SPECJAŁ

28.11.2017

Zachęcamy do lektury najnowszego wydania Kwartalnika. Polecamy w nim wywiad z Krzysztofem Tokarzem, Prezesem GK Specjał, w którym mówi m.in. o działaniach Grupy umożliwiających stworzenie warunków dla powstawania silnie z sobą zintegrowanych zespołów pracowniczych, ocenia efekty sprzedażowe bieżącego roku oraz opisuje plany firmy na przyszły rok.

W bieżącym numerze znajdziecie Państwo relację z jubileuszowych XX Targów Biznes Medycyna Auto Flota 2017. Polecamy także artykuły o następnych nagrodach dla Specjału oraz coraz wyższych  pozycjach w kolejnych rankingach. W kwartalniku umieszczono także relacje z trzech wyjazdów konferencyjnych do Bułgarii, Wilna i Chin, a także opisano imprezy towarzyszące podsumowaniu katalogów promocyjnych dla Klientów oddziału w Czeladzi i Krakowie.

Zachęcamy również do zapoznania się z artykułem, w którym przedstawiono oddział Specjał we Wrocławiu, którego szczególny charakter wynika z faktu, iż obsługuje wyjątkowo duży region kraju -  zarówno Dolny Śląsk, jak i część Opolszczyzny,  a także Wielkopolskę.

Polecamy także artykuły o kontynuacji działań sponsoringowych Agencji Ochrony Specjał, która już czwarty sezon wspiera rzeszowski klub siatkarski KS DEVELOPRES  oraz Army, która jest oficjalnym partnerem ekstraklasowego zespołu koszykarskiego  - MIASTO SZKŁA KROSNO.

W kwartalniku piszemy również o interesujących szkoleniach oraz wydarzeniach integracyjnych zorganizowanych dla pracowników GK SPECJAŁ. Wśród nich : Mistrzostwa Specjał O/Łódź w biegach przełajowych, Sportowy Piknik Specjał O/Łódź, wizyta u sądeckich pszelarzy pracowników oddziału w Łodzi i w Warszawie.

Polecamy także stałe działy takie jak nowe otwarcia w sieciach Nasz Sklep i LIVIO, pasje pracownicze czy przepisy kulinarne.

Zobacz kwartalnik.

eLDe