FUNDACJA SPECJAŁ – NOWE CELE FUNDACJI

09.01.2018

FUNDACJA SPECJAŁ posiada status organizacji pożytku publicznego.  Z pomocy Fundacji korzysta coraz więcej chorych dzieci i osób potrzebujących. W tym roku Fundacja rozszerzyła działania o utworzenie  programu stypendialnego promującego talenty i wybitnie uzdolnione dzieci i młodzież z ubogich rodzin oraz pomoc rodzinom naszych pracowników w przypadku zdarzeń losowych i klęsk żywiołowych.

Zachęcamy do składania wniosków o pomoc. Zapytania prosimy kierować do koordynatora Fundacji Pani Katarzyny Smęt – tel. kom. 691 993 515.

Z całego serca w imieniu Fundacji Specjał i jej podopiecznych dziękujemy wszystkim darczyńcom, którzy przekazali Fundacji 1% podatku za rok 2016. Dzięki Państwa wsparciu mogliśmy pomóc większej ilości chorych dzieci.
Pragniemy, aby Fundacja Specjał mogła odpowiedzieć na każdą prośbę o wsparcie, ale do tego potrzebujemy środów finansowych. Dlatego bardzo dziękujemy za dotychczasową pomoc i prosimy o dalsze wsparcie. Dołożymi wszelkich starań, aby ofiarowane przez Państwo środki z przekazania 1% podatku za rok 2017, przy wypełnianiu rocznego rozliczenia PIT, zostały wykorzystane wyłącznie z korzyścią dla potrzebujących wsparcia chorych osób.