POZNAŃSKI ODDZIAŁ PSH LIVIO S.A. NIE ZWALNIA TEMPA EKSPANSJI

09.02.2018

W styczniu do poznańskiego oddziału sieci Livio dołączyło 13 nowych placówek, w tym kolejne 3 nowe placówki w województwie lubuskim. Na koniec stycznia w tym regionie pod szyldem Livio działało już 506 sklepów. Poznański oddział Polskiej Sieci Handlowej Livio S.A. kontynuuje tym samym politykę rozwoju i przekracza granice województwa wielkopolskiego.

Polska Sieć Handlowa Livio S.A. należąca do Grupy Kapitałowej Specjał jest operatorem ogólnopolskiej sieci sklepów spożywczych działających w formule franczyzowej, pod marką Livio. Sieć zrzesza niezależne placówki handlowe, które dzięki konsolidacji mogą skutecznie konkurować na Polskim rynku detalicznym. Livio swoim zasięgiem obejmuje całą Polskę. Obecnie zrzesza ponad 2300 placówek i nie zwalnia tępa ekspansji.

Dlaczego Livio?

O wyborze przystąpienia do PSH Livio, jak twierdzą właściciele sklepów, decyduje kilka ważnych elementów. Głównym atutem na jaki należy zwrócić uwagę w pierwszej kolejności jest fakt, iż sieć Livio jest w 100 % polską siecią, coraz bardziej rozpoznawalną w kraju. Dużym atutem sieci są systematycznie podejmowane działania marketingowe i promocyjne - liczne promocje gazetkowe czy plakatowe pozwalają na wzrost obrotów i przyciągają nowych klientów. Gwarantujemy naszym franczyzobiorcom najnowsze i najskuteczniejsze narzędzia remodelingu i planogramów. Walka cenowa w handlu detalicznym to nie wszystko, nie daje ona już możliwości zatrzymania klientów i pozyskania nowych. Dlatego Livio stawia na podnoszenie jakości obsługi, zwiększanie wizualnej atrakcyjności sklepów, rozszerzanie asortymentu oraz zasięgu terytorialnego. Właściciele sklepów przystępujący do Livio mają zagwarantowany stały dostęp do szkoleń e-learningowych i  możliwości rozwoju.

Podsumowując, wszystkie wskazane elementy gwarantują sukces naszym franczyzobiorcom. Dziękujemy za zaufanie i życzymy wielu zadowolonych klientów.

Franczyzobiorco Twój sukces, to Nasz sukces!