ARMA LAUREATEM GAZEL BIZNESU 2017

13.03.2018

Z przyjemnością informujemy, iż ARMA Sp. z o.o., należąca do Grupy Kapitałowej Specjał, została laureatem prestiżowego rankingu Gazele Biznesu 2017 najdynamiczniej rozwijających się małych i średnich przedsiębiorstw.

Gazele Biznesu przyznawane są małym i średnim przedsiębiorstwom, które dzięki niezwykle dynamicznemu rozwojowi, doskonale radzą sobie nawet wśród  większych konkurentów.

Tytuł Gazeli Biznesu to znak rozpoznawczy dobrze zarządzanych, uczciwych i cieszących się dobrą kondycją finansową firm. Jego czytelne i niezmienne od lat kryteria sprawiają, że jest on wiarygodny – udział w nim jest bezpłatny, a o jego przyznaniu nie decyduje żadne jury, lecz wyniki finansowe przedsiębiorstwa z trzech ostatnich lat.

Wyróżnione firmy musiały rozpocząć działalność przed 2014 rokiem i prowadzić ją nieprzerwanie do dziś oraz odnotować wzrost przychodów i zyski w ciągu ostatnich trzech lat. Wszystkie kryteria można znaleźć na stronie: https://www.pb.pl/gazele/kryteria-rankingu/

Gratulujemy i dziękujemy wszystkim pracowników firmy, którzy swoją pracą i pasją, zbudowali ten niewątpliwy sukces. Jesteśmy pewni, że takie wyróżnienie będzie dodatkową motywację do dalszego rozwoju.