NAJWIĘKSZA PLENEROWA IMPREZA TARGOWA W POLSCE ZA NAMI

27.05.2014

Biesiada okazała się być wyjątkowo rekordową pod wieloma względami, największe obroty, rekordowa liczba wystawców - 140 firm, rekordowa liczba zwiedzających.

Biesiada rozpoczęła się Walnym Zgromadzeniem Akcjonariuszy PSH Nasz Sklep oraz Zebraniem Franczyzobiorców PREMIUM Nasz Sklep.
W trakcie biesiady franczyzobiorcy sieci Nasz Sklep otrzymali statuetki oraz nagrody w ramach programu „Punktuj z nami”. Wyróżniono: P.P.H.U."MADEJ” Marcin Madej; Gminna Spółdzielnia SCh w Grodzisku Dolnym;  Firma Usługowa "WOLANT" Paweł Wolanin; BEWA S.C. Ewa Jandziś, Agnieszka Chudzikiewicz; F.P.U.H. EKOMAR Marek Barczak; Gminna Spółdzielnia Handlowo- Produkcyjna w Błażowej; P.P.H.U. "KAJA" S.C. M. Homotnik, J. Kij; Firma Handlowo- Usługowa "PLUS-BIS" Józef Gonet, Andrzej Gonet SP.J.; Gminna Spółdzielnia SCh w Domaradzu; Gminna Spółdzielnia SCh w Rymanowie; Przedsiębiorstwo Handlu Produkcji i Usług  "TRANSFOOD" Ryszard Puchała; Gminna Spółdzielnia SCh w Nisku; Gminna Spółdzielnia SCh w Leżajsku; Gminna Spółdzielnia SCh w Kamieniu; Gminna Spółdzielnia SCh w Głogowie Małopolskim, MBC Monika Kosik; Spółdzielnia Zaopatrzenia i Zbytu w Nowej Sarzynie oraz Gminna Spółdzielnia SCh w Wiśniowej.

Od godz. 13:00 ruszyła część handlowa, która trwała do późnego popołudnia. W trakcie biesiady swoją ofertę zaprezentowała rekordowa liczba wystawców, spośród których największe obroty odnotowali: Grupa Maspex, Tchibo,  Agros Nova, Mlekpol Grajewo oraz Sobieski. Swoje stoisko miała również Fundacja Specjał, która specjalnie z tej okazji przygotowała pracę z licytacji których dochód został przeznaczony na pomoc chorym i niepełnosprawnym dzieciom. Stoiska wystawiennicze odwiedziło setki osób. Tegoroczna edycja plenerowej imprezy handlowej to również rekordowy, najwyższy wygenerowany obrót w historii zorganizowanych do tej pory biesiad handlowych firmy. Oprócz bardzo atrakcyjnej oferty handlowej, licznych promocji, smacznych degustacji dla odwiedzających biesiadę przygotowano moc atrakcji. Miłośnicy piłki nożnej mogli powalczyć w konkursach o puchar za najsilniejszy strzał oraz dla najlepszego strzelcy. O 22:00 na niebie rozbłysły długo wyczekiwane sztuczne ognie. W radosnej, rodzinnej atmosferze, przy grillach, piwie i muzyce biesiada zakończyła się w godzinach porannych.