ŻYCIE HANDLOWE – KWIECIEŃ 2015

Na str. 12 zamieszczony został news dotyczący otwarcia przez dolnośląski oddział LD Holding kolejnej placówki pod szyldem Livio. Sklep w Legnicy liczy 140 mkw. powierzchni handlowej i oferuje ponad 4 000 produktów.

ŻYCIE HANDLOWE - KWIECIEŃ 2015

W numerze zamieszczona została informacja na temat szkoleń dla franczyzobiorców pt. „Ekologia w handlu – co o tym wiesz?” organizowanych przez LD Holding. W projekcie udział wzięło 124 firmy, które spełniły wszystkie wymagania formalne i zostały zakwalifikowane do projektu.

WIADOMOŚCI HANDLOWE - KWIECIEŃ 2015

Na str. 33 zamieszczona została informacja o zakończonym naborze uczestników do projektu szkoleniowo- doradczego „Ekologia w handlu – co o tym wiesz?” zorganizowanego przez LD Holding.

WIADOMOŚCI HANDLOWE - KWIECIEŃ 2015

Na str. 28 zamieszczony został news dotyczący otwarcia kolejnej placówki pod szyldem Premium. Placówka o powierzchni 120 mkw w Turobinie (pow. biłgorajski) oferuje blisko 5 000 produktów.

WIADOMOŚCI HANDLOWE - KWIECIEŃ 2015

Na str. 17 zamieszczona została informacja nt. relokacji Oddziału w Łodzi. Nowa siedziba Oddziału w kompleksie Segro Business Park Łódź zajmie powierzchnię ok. 6800 mkw.

WIADOMOŚCI HANDLOWE – LUTY 2015

W rozmowie z Prezesem Krzysztofem Tokarzem o istocie franczyzowego zaplecza detalicznego. Do 2017 roku w sieciach franczyzowych rozwijanych przez GK Specjał ma być 10 000 sklepów, o drodze do tego przedsięwzięcia przeczytamy m.in. w artykule na str. 22.

WIADOMOŚCI HANDLOWE - LUTY 2015

Na str. 19 zamieszczony został news dotyczący kolejnych otwarć placówek w LD Holding. Tylko w styczniu w woj. lubelskim otwartych zostało sześć nowych sklepów w formacie express. Nowe placówki powstają również w Łódzkiem. W Sieradzu ruszył ostatnio sklep Livio Top.

ŻYCIE HANDLOWE – STYCZEŃ / LUTY 2015

Na str. 16 zamieszczona została informacja na temat poszerzenia działalności Grupy Kapitałowej Specjał o pośrednictwo finansowe. Specjał Finanse powstała na bazie wieloletnich doświadczeń firmy, a sam pomysł na tego typu usługi wyszedł od partnerów Specjału.

ŻYCIE HANDLOWE – STYCZEŃ / LUTY 2015

W dziale aktualności zamieszczony został news dotyczący otwarć dwóch nowych placówek pod szyldem Livio Express w województwie zachodniopomorskim. W miejscowości Wierzchowie nowy sklep sieci należy do Państwa Beaty i Mariusza Kowalskich zaś w Nowogardzie do sieci przystąpił sklep Kajzerka o charakterze piekarniczo-cukierniczym należący do Sylwii i Stanisława Sionków.

HANDEL – STYCZEŃ / LUTY 2015

W dziale „Z handlu” przeczytamy o laureatach konkursu Złoty Medal organizowanego w ramach Targów Specjał. Wśród zgłoszonych produktów przez producentów prezentujących swoją ofertę podczas Targów Jury oceniło każdy z nich pod kątem funkcjonalności i wyglądu opakowania, cenowej atrakcyjności, a także jego jakości.

1  Poprzednia  29  30  31  32  33  34  35  36  37  Nastepna  60