WIADOMOŚCI HANDLOWE – WRZESIEŃ 2014

Na str. 29 w dziale Inwestycje zamieszczony został news dotyczący otwarcia trzecich Delikatesów Premium w Łodzi.

WIADOMOŚCI HANDLOWE – WRZESIEŃ 2014

Na str. 18 w artykule zatytułowanym „Jak oni to zrobili” przedstawiono sylwetki założycieli trzech największych dystrybutorów FMCG i organizatorów franczyzowych sieci handlowych, powstałe na Podkarpaciu lub stamtąd zarządzane. Wśród nich Krzysztof Tokarz, szef i twórca Grupy Kapitałowej Specjał.

WIADOMOŚCI HANDLOWE – WRZESIEŃ 2014

Na str. 31 mogliśmy przeczytać o nadchodzących Targach Specjał zaplanowanych na 12-13 listopada w Regionalnym Centrum Sportowo- Widowiskowym w Rzeszowie, przy ul. Podpromie 10

HANDEL - WRZESIEŃ 2014

W dziale Z rynku zamieszczona została informacja na temat otwarcia przez Łódzką Spółdzielnię Spożywców „Społem” 130- metrowego sklepu sieci, której operatorem jest Specjał. Asortyment obejmuje ponad 4 tys. pozycji. To trzecia placówka Delikatesów Premium Nasz Sklep w Łodzi, a 14. w regionie łódzkim.

ŻYCIE HANDLOWE – WRZESIEŃ 2014

Na kolejnej stronie zamieszczona została informacja na temat trzech nowych placówek pod szyldem Delikatesów Premium. Dwie nowo otwarte placówki działają na Podkarpaciu, jedna na Pomorzu.

ŻYCIE HANDLOWE – WRZESIEŃ 2014

Na str. 10 zamieszczony został news dotyczący nowych otwarć sklepów w sieci LD Holding. Nowe placówki pod brandami Livio funkcjonują w Olsztynie oraz w Nysie. Olsztyński sklep Livio Top należy do rodziny Wolińskich. Z kolei sklep w Nysie działa w formacie Livio Expres i zarządzany jest przez panią Renatę Bereźnicką.

PORADNIK HANDLOWCA - WRZESIEŃ 2014

Na str. 82 zamieszczona została informacja wraz z reklamą XVII Międzynarodowych Targów Biznes Żywność Medycyna Auto Flota Rzeszów 2014, które odbędą się w dniach 12-13 listopada 2014 r. w Rzeszowie przy ul. Podpromie 10. Tegoroczna oferta poszerzona została o prezentację firm branży motoryzacyjnej – auto flota. Tradycyjnie zwieńczeniem pierwszego dnia targowego będzie uroczysta Gala, podczas której wręczone zostaną statuetki i wyróżnienia ufundowane przez Prezydenta Miasta Rzeszowa, Wojewodę Podkarpackiego oraz Marszałka Województwa Podkarpackiego w kategorii biznes, żywność, medycyna, statuetki Złoty Specjał a także wyróżnienia w ramach konkursu Złoty Medal.

LUDZIE SUKCESU – NR 2/2014 (42)

W numerze w Kronice towarzyskiej zamieszczona została relacja z XII Gali Podkarpackiego Klubu Biznesu, która miała miejsce 23 maja 2014 r. w Hotelu Hilton Garden Inn w Rzeszowie. W wydarzeniu uczestniczył Krzysztof Tokarz, prezes Specjał Sp. z o.o.

WIADOMOŚCI HANDLOWE / INFORMATOR FRANCZYZOWY 2014

Na str. 27 informatora zaprezentowane zostały sieci franczyzowe działające w strukturach GK Specjał – Nasz Sklep oraz Premium Nasz Sklep. Na kolejnych stronach zamieszczone zostały wypowiedzi franczyzobiorców, których placówki działają pod szyldem Premium Nasz Sklep. Jak sami podkreślają, dzięki przynależności ich sklepów do sieci otrzymują cały wachlarz świadczeń, stawiane wymagania zapewniają sieci tożsamość, ale dają większe swobody niż klasyczna twarda franczyza. Na kolejnych stronach w ramach podsumowania zamieszczona została lista sieci franczyzowych, partnerskich, ajencyjnych i grup zakupowych, w ramach której ujęte zostały również sieci franczyzowe działające w strukturach GK Specjał: Nasz Sklep, Premium Nasz Sklep, Livio oraz eLDe wraz z podstawowymi danymi dotyczącymi tych sieci.

PORADNIK HANDLOWCA - SIERPIEŃ 2014

Na str. 50 w dziale Aktualności zamieszczona została informacja dotycząca 4000 sklepu franczyzowego działającego w sieci Livio, wchodzącej w skład GK Specjał. Uroczystego przecięcia wstęgi dokonał wspólnie z właścicielem Panem Marcinem Mańczakiem, Prezes Krzysztof Tokarz.

1  Poprzednia  33  34  35  36  37  38  39  40  41  Nastepna  60